Reţeaua de vânzare cu amănuntul a societăţii „Forma Ideale” este constituita din 42 de magazine de mobilă repartizate în 36 oraşe pe întreaga suprafaţă a Serbiei. La Belgrad se află 4 magazine, Niš 3 iar la Zajecar, Kragujevac, Novy Sad, Novy Pazar, Pirot, Panciova, Cacak, Arandjelovac, Aleksinac, Mladenovac, Paracin, Vracac, Kranjevo, Inđija, Jagodina, Sabac, Kruševac, Loznica, Subotica, Pozarevac, Sremska Mitrovica, Lazarevac, Uzice, Leskovac, Pancevo, Vrbas, Smederevo, Obrenovac, Zrenjanin, Valjevo, Backa Palanka, Vranje și Sombor câte un magazin de mobilă.

Suprafaţa totală de expunere şi vânzare în toate magazinele este de cca 50.000 m², cu partea de depozitare însoţitoare de 15.000 m².

Unele magazine merită să fie evidenţiate în mod special din cauza spaţiului lor de expunere şi vânzare, după cum sunt:

  • Salonul Forma Ideale din Novi Beograd se află în centrul Extra și se întinde pe o suprafață de peste 4.000 de metri pătrați într-o unitate unică de expoziție. În afara abordării inovatoare la conceptul de expoziție, salonul oferă conținuturi adiționale vizitatorilor săi
  • Forma Ideale Belgrad 2, pe autostrada Belgrad-Niš, lângă piaţa din cartierul Dušanovac. Magazinul are 2.800 m² şi trei etaje de vânzare. Acest magazin, cunoscut sub numele de „Coridor”, a fost construit după cele mai moderne standarde mondiale.
  • Magazinul de mobilă Forma Ideale din Kragujevac 2 se află la Delta Park. Mărimea îi este de cca 1.500 m².
  • Magazinul de mobilă Forma Ideale din Nish e află în strada Novoprojektovana bb, în Zona industrială. Mărimea îi este de cca 3.250 m².
  • Salonul Forma Ideale din Novi Sad se întinde pe o suprafață de aproape 5.000 de metri pătrați și este unul dintre cele mai mari saloane de vânzare-expoziție din Voivodina.

În sectorul de vânzări cu amănuntul la momentul de faţă sunt angajate cca 500 de persoane, ceea ce face să fie cel mai numeros sector în cadrul firmei. Calitatea superioară în activitate şi prestare de servicii către cumpărători se obţine prin perfecţionarea permanentă şi instruirea angajaţilor.

Sortimentul în magazinele de vânzare cu amănuntul îl constituie marfa din producţie proprie, precum şi marfa altor producători prestigioşi autohtoni şi străini.
Mobila este expusă ambiental şi tematic şi este decorată cu materiale de propagandă şi elemente decorative uşor identificabile, care contribuie la imaginea caracteristică completă a magazinelor de mobilă ale firmei Forma Ideale.

Cumpărătorilor din magazinele Forma Ideale le sunt create posibilităţi pentru diferite forme şi moduri de plată, după cum sunt creditele, carduri şi vânzarea în rate. Priviţi pagina care conţine condiţiile de plată.

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord