De la EL-EN la FORMA IDEALE DE LA ATELIER DE FAMILIE LA HALA DE PRODUCŢIE

Forma Ideale, cu aproape trei decenii de experiență, continuă să-și îmbunătățească atât procesele de producție, cât și relațiile cu clienții. Datorită unor planuri și strategii clar definite, viziuni care au fost mereu înaintea timpului lor, a devenit lider în producția de mobilă în Europa de Sud-Est. Mobilierul Forma Ideale este distribuit în peste 60 de țări de pe 4 continente.

Producția de mobilier se desfășoară cu succes în trei hale de producție din Kragujevac și Majdanpek, cu aplicarea celor mai moderne procese tehnologice. Spațiul de producție și depozitare ocupă aproximativ 100.000 de metri pătrați, iar lucrările se desfășoară cu sprijinul a peste 1.700 de angajați.

Datorită faptului că orientarea către cele mai noi procese de producție, designul modern și funcționalitatea produsului, precum și aducerea pe piață a mărfurilor cu cel mai bun raport calitate-preț au fost întotdeauna imperative de afaceri, Forma Ideale și-a câștigat în mod justificat titlul de lider în mobilier. producție, o ramură a industriei cu creștere rapidă.

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord