De la EL-EN la FORMA IDEALE DE LA ATELIER DE FAMILIE LA HALA DE PRODUCŢIE

Forma Ideale a început anul 2021 cu un sfert de secol de experiență, pe baza căruia continuă să îmbunătățească procesele de producție și relațiile cu clienții săi. Datorită planurilor, viziunilor și strategiilor clar definite, care au fost întotdeauna înaintea vremurilor lor, această firmă a devenit un lider în producția de mobilier în sud-estul Europei. Mobilierul Forma Ideale este distribuit în peste 60 de țări de pe 4 continente.

Producția de mobilier are loc cu succes la două fabrici în Kragujevac și Majdanpek, cu aplicarea celor mai noi procese tehnologice. Spațiul de producție și depozitare ocupă aproximativ 70.000 de metri pătrați, iar lucrările se realizează cu sprijinul a peste 1.700 de angajați.

Datorită faptului că orientarea către cele mai recente procese de producție, designul modern și funcționalitatea produselor, precum și introducerea pe piață a bunurilor cu cel mai bun raport calitate-preț au fost întotdeauna un imperativ de afaceri, Forma Ideale a câștigat în mod justificat titlul de lider în producția mobilei, o ramură a industriei cu creștere foarte rapidă.

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord