Molimo vas da rotirate ekran!

Despre noi

Istoricul

De la EL-EN la FORMA IDEALE DE LA ATELIER DE FAMILIE LA HALA DE PRODUCŢIE

Inceputul firmei „Forma Ideale” datează din anul 1995 cand a fost doar o întreprindere de familie, aşa s-a ajuns la înfiinţarea magazinului de meşteşugărie EL-EN. Principalul program de producţie au fost seturile de mese din lemn masiv, sticlă şi pal.

Din cauza potenţialului său de producţie modest, a devenit furnizoare la magazinele cu vânzarea cu amănuntul ale altor vânzători de mobilier. Având în vedere faptul că încă de la început ecoul în rândul cumpărătorilor a fost deosebit de mare, cererea a devenit mai mare decât oferta. Aceast fapt a necesitat extinderea accelerată a capacităţilor de producţie ale societăţii.

Din anul 2001 ea îşi completează activitatea şi cu deschiderea magazinelor proprii de vânzare cu amănuntul.Primul magazin a fost deschis la Zaječar în anul 2001. În următorul an au fost deschise magazine la Niš şi Kragujevac.

Începând din anul 2004, societatea a funcţionat sub numele de EL-EN – Forma Ideale, iar în anul 2004 a fost înfiinţată S.C. „Forma Ideale” S.R.L., care a continuat activitatea de bază a atelierului. Astăzi „Forma Ideale” se situează în rangul întreprinderilor mari.

Back to top
Această pagină foloseşte cookie-uri pentru a oferi serviciile în conformitate cu Politica de Privacitate. Folosind site-ul nostru, vă exprimați acordul față de folosirea cookie-urilor.
Sunt de acord