VANDEA

Bogăție de elemente și decor pentru o locuință modernă

Sistemul de elemente VANDEA pentru mobilarea camerei de zi este o combinație de seriozitate ambientală, design modern și funcționalitate, care se exprimă prin bogăția de decor și elemente.
Este pe piață în două combinații decorative. Sistemul de elemente VANDEA aduce contrast în spațiul amenajat printr-o combinație de decor de stejar artizanal, folie neagră mată și folie de stejar artizanal, în timp ce combinația de decor de stejar gri și folie de cașmir aduce prospețime și uniformitate cromatică în spațiul amenajat. Sistemul de elemente VANDEA conține 12 elemente într-o singură combinație de decor, ceea ce reprezintă o soluție adecvată pentru amenajarea completă a camerei de zi, și anume: comoda TV VANDEA TV 157 3K2F2V, comoda TV VANDEA TV 157 3K3F2V, comoda TV VANDEA TV 183 4K2F2V, comoda VANDEA 3K4F, comoda VANDEA 2K2V, vitrina VANDEA 1K VS1, vitrina VANDEA 2K2F VS1 131, vitrina VANDEA 2K2F VS1 195, vitrina VANDEA 2K POP, măsuța VANDEA, etajera deschisă VANDEA ZP și etajera deschisă VANDEA ZP3P.

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord