SAVOIA

Un clasic modern care inspiră

Dacă vreți ca locuința dvs. să fie un simbol al gustului rafinat, al stilului și al elementelor clasice, sistemul de elemente SAVOIA este soluția ideală pentru dvs.
 Alegerea acestui sistem va aduce o reflectare a clasicilor moderni în viața de zi cu zi, conferindu-i ambianței camerei de zi o amprentă stilistică deosebită. Combinația de decor de cașmir și folie de cașmir este o de-a dreptul inovatoare, în timp ce elementele sistemului combină tot ce este necesar pentru interior. Se compune din 8 elemente, și anume: Vitrina SAVOIA 1K VS1, comoda TV SAVOIA 3K1F2V, vitrina SAVOIA 2K VS2, vitrina SAVOIA 2K VS1, comoda SAVOIA 3K3F, etajera deschisă SAVOIA ZP, măsuța SAVOIA, precum și masa de sufragerie SAVOIA 160x80, un accesoriu funcțional excelent pentru spații deschise, care contribuie la o linie de design uniformă pentru camera de zi și sufrageria.

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord