MAYENNE

Estetică exprimată prin decoruri contrastante

Sistemul de elemente pentru amenajarea camerei de zi MAYENNE este o soluție atractivă pentru toți iubitorii de design interior modern.
 Combinația de decor de stejar artizanal, decor de stejar artizanal cu dungi, care iese în evidență pe fronturi, și folie neagră mată, face ca acest sistem de elemente să fie nota aceea de eleganță de care au nevoie interioarele moderne. Decorurile contrastante contribuie la accentuarea unei linii de design simple și mai uniforme, care este exprimată și de picioarele înalte ale elementelor verticale. Sistemul de elemente MAYENNE este alcătuit din 8 elemente, și anume: comoda TV MAYENNE TV 157 3K2F2V, comoda TV MAYENNE TV 150 3K1F2V, comoda TV MAYENNE TV 208 4K2F3V, vitrina MAYENNE 1KVS1, vitrina MAYENNE 2KVS1, comoda MAYENNE 3K3F, măsuța MAYENNE și etajera deschisă MAYENNE ZP.
Există posibilitatea de a adăuga elemente de iluminare.

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord