CORSICA

Frumusețea decorului autentic în designul modern

Sistemul de elemente din CORSICA pentru amenajarea camerei de zi se deosebește prin linii de design reduse, ceea ce face posibilă evidențierea texturii luxoase a decorului rustic din stejar flagstaf, îmbogățit cu detalii funcțional-decorative negre. O caracteristică distinctivă a elementelor de pe podea sunt picioarele înalte, care îi conferă autenticitate colecției și fac să fie o alegere modernă și practică pentru orice spațiu de locuit modern. Valoarea utilă a elementelor sistemului CORSICA este subliniată mai ales de organizarea practică a spațiului de depozitare.

Sistemul de elemente CORSICA pentru amenajarea camerei de zi constă din 7 elemente - comoda TV CORSICA TV 170, comoda TV CORSICA TV 190, etajera deschisă CORSICA ZP, vitrina CORSICA 1K VS1, vitrina CORSICA 2K V2S, comoda CORSICA 3K4F și măsuța CORSICA.

La sistemul de elemente CORSICA, există posibilitatea de a adăuga iluminare.

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord