BURGUNDY

Decoruri contrastante pentru o estetică modernă a locuinței

Sistemul de elemente BURGUNDY pentru amenajarea camerei de zi se caracterizează printr-o combinație îndrăzneață de decor cu caracteristici contrastante, dar și printr-o formă simplă de design, care îi conferă interiorului o definiție clară. Acest pas înainte în contrastarea decorului contribuie la noblețea și eleganța întregii ambianțe. Combinația dintre decorul cald de stejar flagstaf și folia de lac alb reprezintă un nivel nou de îndrăzneală estetică care deosebește locuințele de ultimă generație, în timp ce mânerele metalice îi conferă acestui sistem de elemente o seriozitate suplimentară. Sistemul de elemente BURGUNDY constă din 7 elemente pentru amenajarea ambianței camerei de zi, și anume: comoda TV BURGUNDY TV 160, comoda TV BURGUNDY TV 160 3K2F, vitrina BURGUNDY 2K VS1 200, vitrina BURGUNDY 2K VS1 140, comoda BURGUNDY 3K3F, etajera deschisă BURGUNDY ZP și măsuța BURGUNDY.

Masa de sufragerie BURGUNDY este un accesoriu al sistemului de elemente, excelent pentru spațiile deschise, contribuind astfel la o linie de design uniformă pentru camera de zi și sufrageria.

La anumite elemente ale sistemului BURGUNDY, există posibilitatea de a adăuga iluminare, iar partițiile închise compartimentate se caracterizează prin sistemul de închidere „soft close”.

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord