O ambianță rustică și modernă care cucerește

Bucătăria KENT 200 este complementară sistemului de elemente cu același nume. Pecetea estetică autentică a colecției KENT va răspunde la cele mai exigente idei de design. Armonia delicată de culori, texturi și forme a sistemului de elemente KENT va aduce un dram de gust elegant, clasic și rafinat în spațiul dvs. de locuit. Combinația de decor din lemn de stejar alb și gri reprezintă un progres în materie de design, creând soluții interioare pentru amenajarea bucătăriei, cu un spectru de soluții eficiente și aplicații funcționale.

Bucătăria KENT 200 este complementară sistemului de elemente cu același nume, iar pe lângă elementele destinate instalării tehnicii de bucătărie, aceasta oferă și opțiunea de a adăuga elementul de bucătărie KENT BD 60, care îmbunătățește semnificativ organizarea spațiului.

Articole în ambianță

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord