GARD 217 - O multitudine de soluții practice pentru toate ambianțele de acasă

La colecția de mobilier din placaj Forma Ideale pentru 2024, în cadrul categoriei „Dulapuri”, a fost prezentată colecția de dulapuri GARD, care a avut premiera anul trecut, dar programul de mobilier din placaj Forma Ideale din acest an a adus o modificare a înălțimii, care este acum de 217 cm.  
În cadrul acestei colecții atractive de dulapuri, puteți să alegeți 2 modele, cu lățimi diferite, și anume: 150 și 200 cm. Modelele de ambele dimensiuni sunt disponibile în trei decoruri – stejar artizanal, stejar gri și culoare albă opacă și sunt echipate cu un mecanism glisant cu două aripi și o oglindă care ocupă jumătate dintr-o aripă. În forma lor de bază, dulapurile GARD au doar două tije de dulap pentru depozitarea suspendată a hainelor, dar vă prezentăm și seturile de rafturi corespunzătoare Pg3 – w150 și Pg3 - w200, destinate acestui model de dulap, în caz că ați avea nevoie de un mod diferit de depozitare.
Dulapurile GARD oferă posibilitatea de a adăuga amortizoare pentru uși (UT).

Articole în ambianță

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord