Dulapurile NAVARA Spațiu suficient pentru tot!

Colecția de dulapuri NAVARA este o soluție de depozitare modernă și practică. Ținând cont de diferitele caracteristici ambientale, a fost prezentat un număr mai mare de modele în această colecție, ceea ce a deschis posibilitatea de a alege o organizare funcțională diferită. Dulapurile din colecția NAVARA pot avea două sau trei aripi, dimensiuni de la 165 la 245 cm, precum și o amplă gamă de măsuri pentru dulapurile cu două aripi, care pot avea o lățime de 165 sau 215 cm. Posibilitatea alegerii unui model cu sau fără oglindă pe fronturi contribuie, de asemenea, la diversitatea ofertei.

Un avantaj al dulapurilor NAVARA cu două aripi este posibilitatea de a alege un model cu oglindă pe o singură aripă, cu oglindă pe ambele aripi sau fără nicio oglindă. Interiorul tuturor modelelor este organizat astfel încât să conțină atât o tijă de dulap, cât și rafturi, care sunt așezate pe ambele părți ale modelelor cu trei aripi.

Articole în ambianță

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord