Dulap ALBI - Unitatea atractivității și funcționalității pronunțate

La colecția de mobilier din panouri Forma Ideale pentru 2024, în cadrul categoriei „Dulapuri”, a fost prezentată în premieră colecția de dulapuri ALBI.  
În cadrul acestei colecții atractive de dulapuri, puteți să alegeți 3 modele cu lățimi diferite, și anume: 180, 205 și 245 cm.
Toate cele trei modele de garderobă ALBI au o oglindă și sunt prezentate în două decoruri diferite – alb opac și cașmir.
Toate modelele de dulap ALBI au un mecanism de deschidere glisant. Spațiul util al dulapului ALBI 180 OG are un compartiment pe partea stângă și o parte cu două bare de dulap pe partea dreaptă. Modelele ALBI 205 OG și ALBI 245 OG au pereți despărțitori în partea stângă și în partea dreaptă, precum și două bare de dulap pentru depozitarea suspendată a hainelor în partea centrală a dulapului. Există posibilitatea de a adăuga un set de 2 sertare pentru o mai bună organizare a spațiului.

Articole în ambianță

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord