ASCALON - Combinații creative în slujba confortului

Colecția de dormitoare Forma Ideale reprezintă concepte moderne de proiectare a spațiului destinat odihnei și somnului. Printre elementele deja cunoscute, au fost prezentate colecțiile de dormitoare RITMO, VARADERO, KENT, SARDINIA, NARBONA, ASTOR, KARL, XANTI, VALENCIA, MONDEGO și MASILIA, care conțin modele compatibile, funcțional și stilistic, de dulapuri, dulapuri, paturi matrimoniale, paturi franțuzești, comode și noptiere. Pe lângă avantajele funcționale și estetice care se reflectă în posibilitatea de a adăuga rafturi, corpuri de iluminat, rame și amortizoare la dulapuri și comode, liniile de dormitor pentru 2024 sunt moderne și autentic profilate.
În catalogul de mobilier din placaj Forma Ideale pentru 2024, au fost prezentate 4 colecții noi de dormitoare, cu design și decor atrăgătoare, și anume: BELFORT (într-o combinație de decor de cașmir și folie de stejar artizanal), ASCALON (în două combinații de decor – stejar artizanal/folie neagră/folie de stejar artizanal și folie mată albă/folie neagră/folie albă opacă), MODENA (într-o combinație de decor de stejar artizanal și folie de stejar artizanal) și LUCCA (într-o combinație de decor de cașmir și sticlă colorată cașmir).
Colecțiile de dormitoare prezentate pentru prima dată în catalogul din acest an reprezintă unități de design și decorative compatibile, care includ toate elementele necesare pentru amenajarea dormitoarelor, de la dulapuri, până la paturi matrimoniale, noptiere și comode.

Articole în ambianță

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord