Molimo vas da rotirate ekran!

Eleganța notelor clasice de design

Eleganța notelor clasice de design

O parte din sistemul de elemente MOLISE pentru mobilarea camerei de zi a fost proiectată cu mare atenție în cadrul caracteristicilor minimaliste și cu prezența unor ote clasice de design. Combinația armonioasă de stejar artizanal și geam colorat negru este ideală pentru o soluție de design creativă și îndrăzneață cu o identitate vizuală proprie. Acest sistem de elemente se caracterizează prin liniile regulare de design ale elementelor, cu fronturi fără mânere și un mecanism „soft-close” pentru închiderea sertarelor și ușilor. Efectul de luciu contribuie la decorarea fronturilor cu geam colorat negru și poate fi accentuat prin instalarea de lămpi LED, subliniind în mod adițional aceste elemente în orice ambianță.

Vitrina cu două aripi MOLISE 2K VS2 și comoda TV MOLISE TV (care are o valoare practică și estetică excepțională datorită mecanismului soft close), precum și etajera deschisă MOLISE ZP se încadrează perfect în atmosfera camerei de zi. Este o alegere rafinată care aduce în orice încăpere caracteristicile designului modern și stilului înalt.

Back to top
Această pagină foloseşte cookie-uri pentru a oferi serviciile în conformitate cu Politica de Privacitate. Folosind site-ul nostru, vă exprimați acordul față de folosirea cookie-urilor.
Sunt de acord