Molimo vas da rotirate ekran!

Eleganță irezistibilă pentru interior

Eleganță irezistibilă pentru interior

O parte din sistemul de elemente MOLISE pentru mobilarea camerei de zi a fost proiectată cu mare atenție în cadrul caracteristicilor minimaliste și cu prezența unor note clasice de design. Combinația armonioasă de stejar artizanal și geam colorat alb este pur și simplu ideală și reprezintă o soluție creativă și atractivă. Acest sistem de elemente se caracterizează prin liniile regulare de design ale elementelor, cu fronturi fără mânere și un mecanism „soft-close” pentru închiderea sertarelor și ușilor. Efectul de luciu contribuie la decorarea fronturilor cu geam colorat alb și poate fi accentuat prin instalarea de lămpi LED, subliniind în mod adițional aceste elemente în orice ambianță.

Ambianța camerei de zi cu un spațiu sporit poate fi completată perfect de elemente precum vitrina MOLISE 2K VS2, vitrina MOLISE 1KVS, comoda MOLISE 4K2F, comoda TV MOLISE TV, măsuța MOLISE și etajera deschisă MOLISE ZP. Este o alegere rafinată care aduce în orice încăpere caracteristicile designului modern și stilului înalt.

Back to top
Această pagină foloseşte cookie-uri pentru a oferi serviciile în conformitate cu Politica de Privacitate. Folosind site-ul nostru, vă exprimați acordul față de folosirea cookie-urilor.
Sunt de acord