MOLISE

Sistemul de elemente MOLISE - Eleganța pe care o așteptați

Sistemul de elemente MOLISE este o soluție concepută cu mare grijă în cadrul caracteristicilor minimaliste și cu prezența unor note de design clasice. Combinația armonioasă de stejar artizanal și geam colorat alb sau negru este ideală pentru o soluție de design creativă și îndrăzneață cu o identitate vizuală proprie.

Sistemul de elemente MOLISE se caracterizează prin liniile regulare de design ale elementelor, cu fronturi fără mânere și un mecanism „soft-close” pentru închiderea sertarelor și ușilor, ceea ce reprezintă inovația acestui sistem în materie de soluțiile tehnice și de design pentru acest tip de mobilier din placaj Forma Ideale. Efectul strălucitor creat de geamul colorat alb și negru poate fi accentuat prin instalarea unor dispozitive de iluminare LED, punând în evidență aceste elemente în orice context.

Sistemul de elemente MOLISE constă din 7 părți care sunt o soluție adecvată pentru amenajarea completă a camerei de zi și a sufrageriei. Acest sistem reprezintă alegerea unui gust rafinat, care aduce caracteristicile designului modern și stilului înalt în orice încăpere. Din această cauză, valoarea utilă și caracterul practic sunt doar avantaje suplimentare, în timp ce primul lucru care iese în evidența este valoarea estetică, care este caracteristica de bază a interioarelor moderne.

Versiunea actuală a browserului dvs. nu acceptă site -ul FormaideAle.RS

Este necesar să instalați cea mai recentă versiune a motorului de căutare.

Puteți căuta cea mai recentă versiune a motoarelor de căutare pe site -urile oficiale.

edge chrome firefox safari

Această pagină folosește cookie -uri pentru a oferi servicii în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin continuarea utilizării site -ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie -urilor.

Sunt de acord